Open menu

Modul 1

Et 2-dags kursus hvor jeg hjælper eleven fra hvor de er, i deres tegne proces og det er uanset om de er øvet eller ej. Alle kan være med og alle bliver hjulpet videre fra det niveau de er på.

Jeg har nogle grundlæggende opgaver og teknikker til dem der er nye og lidt øvet,- Vi skal bl.a. lære at tegne et menneske,- et ansigt og forstå de helt grundlæggende teknikker og regler. Hvor vi efterfølgende lære at skille det hele ad og lave noge helt anderledes, vildt eller fantasifuldt.

Hvis du er mode tegner,- får du dine helt egne opgaver som kan hjælpe dig videre, så du finder din helt egen personlige model til dine designs.

Kursuset løber over 2 dage. Da jeg hjælper alle individuelt så er det et kursus man kan deltage på igen og igen.... lige så længe at man mener at man har lyst til og brug for det.

 

Lær bl.a. at tegne mennesker...

Mange siger at det sværreste ved tegning, det er at tegne mennesker. Jeg mener at alle kan lære at tegne mennesker men alt ting bliver selvfølgeligt svært hvis man komplicerer tingende... derfor jeg har lavet denne simple grundform af en menneske krop og når du først har lært den af kende og de grundligende regler og teknikker... Så kan du nemt tegne de mennesker du gerne vil om det så er fantasi, eventyr eller almindelig modetegning.

Det er vigtigt at kende de grundlæggende regler fordi når vi senere hen bryder reglerne fuldstændig og lader vores fantasi tage over... så er der stadigvæk nogle regler som vi ikke helt kan slippe.
- Så det gør det nemmere at bevæge sig ind i fantasiens verden og komme ud med et succesfuldt resultat,- hvis man altså kender den grundlæggende regler.

Vi arbejder med grundformen og laver vores egne fantasi eller eventyrs figurer. Du lære hvordan man søger ideer i fantasiens verden og hvordan du kan søge inspiration i virkeligheden verden. Vi arbejder intenst med blyantstregen i jeres tegninger - så i kommer så tæt som muligt til det udtryk i ønsker.  

Vi skal lære en grundform af kende og lege med de forskellige ansigtsudtryk,- samt kigger vi på forskellige positioner og vinkler.

vi arbejder med grundformen og laver vores eget fantasi hoved... med det helt rigtige udtryk og fantasi. Jeg lære dig at gå på opdagelse i fantasiens verden og hvordan du søger inspiration i virkelighedens verden. Vi arbejder meget på blyantstregen i din tegning,- så vi kommer så tæt som muligt på det resultat du ønsker for din tegning.

Vi kigger på Komplementærfarver m.v. og bevæger os rundt i Goethes farvelære og går f.eks på opdagelse i hvorfor den samme farve kan ændre sig fra kunstværk til kunstværk... tegning til tegning. Vi arbejder med tuscher på holdet,- men den viden du får kan du også bruge til når du maler dine malerier hjemme. Du tegner din egen tegning og farvelægger den. 

 Små hold. max 10 deltagere. 


Prisen er den samme kr. 950,- pr. deltager pr. dag. Kontakt Kathrin Coco Hansen på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29903377

 

Se video på youtube. klik på foto: