Et Nyt Positivt Livssyn Sjælen og egoets dans igennem livet.

 

Et endags kursus hvor vi dykker dybt ned i hverdagens udfordringer. Vi finder ud af den større mening med vores liv og vores udfordringer, og får en større forståelse af ”hvad fanden der er meningen”, med alt det vi går igennem her på jorden. Som kursist kan du komme med emner, som vi skal kigge nærmere på, og det vi sammen vil opdage, det er hvor meget vi hver især faktisk er styrret af vores ego, og hvor meget vi kan gøre for at stoppe det og vende hjem til vores kærlige selv. Når vi begynder at praktiserer at være i vores sjæleessens det meste af vores vågne timer, så vil vores liv forandre sig. Mennesker som før har givet os udfordringer stopper,- de enten forandre sig eller forsvinder ud af vores liv, og nye positive bekendtskaber kan komme til.

 

Kursuset henvender sig til dig som er træt af udfordringer, for blokeringer og modstand,… til dig som ønsker at få livsglæden tilbage, til dig som gerne vil forstå den større mening bedre,… til dig som gerne vil forstå mennesker bedre og kærligheden bedre. Til dig som gerne vil lærer dig selv af kende.

 

Når du begynder at arbejde med dit ego for at få din sjæle essens til at skinne igennem, så vil dit liv forandre sig, og mere glæde og positivitet vil komme til dig. Dit helt grundlæggende livssyn og grundlæggende tanker om enhver situation du står i vil forandre sig, så meget at livet begynder at føles som en leg,- en gåde, som altid har en positiv udgang,- du skal blot finde den. Så i stedet for at livet er tungt og alvorligt så bliver det pludseligt sjovt og legende. Det betyder ikke at du ikke længere kan blive ramt af tristhed eller uro,- det betyder bare at der er en hurtigere vej ud af det igen og tilbage på sporet til et glædesfyldt og kærligt liv.

 

Egoet er et kæmpe område, så derfor kan vi umuligt komme hele vejen rundt om emnet på en enkelt dag. Derfor er det kursisterne der styre vejen igennem dagen. Nogen kursister møder tavse op, og bare suger til sig i alt hvad der bliver talt om, og andre deltager aktivt med spørgsmål. Jeg står i dyb kontakt med mine åndelige vejleder fra den åndelige verden hele vejen igennem dagen og bliver rådet og vejledt i alle spørgsmål. Meningen med dette kursus er at men kan deltage i det igen og igen, der vil altid være nye emner der bliver vendt, samt kan man møde op med nye opstået udfordringer i sit liv, som man gerne vil ha` kortlagt med den åndelige verden,- så man forstår hvad der sker, og hvad man kan gøre for at ændre det.

 

Der vil være en kort guidet meditation først og sidst på dagen, som i kan optage på jeres telefoner og høre lige så meget i har lyst til efterfølgende. Det kræver ingen forudgående kendskab til det at mediterer for at kunne deltage… alle kan være med.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kh. Kathrin Coco

 

se tider og køb billet her:

D. 16 Februar
kl. 10.30 til 17.30. pris kr. 950,-. Adressen er: Sorøvej 482 - 4700 Næstved.
Køb billet via billetto klik her: 

https://billetto.dk/e/kursus-et-nyt-positivt-livssyn-sjaelens-egoets-dans-igennem-livet-billetter-405466

 

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.