Modul 1

Et 2-dags kursus hvor vi lærer en menneske grundform af kende. Vi lære de grundlæggende regler for en menneske krop og vi lære reglerne om bevægelse.

Mange siger at det sværreste ved tegning, det er at tegne mennesker. Jeg mener at alle kan lære at tegne mennesker men alt ting bliver selvfølgeligt svært hvis man komplicerer tingende... derfor jeg har lavet denne simple grundform af en menneske krop og når du først har lært den af kende og de grundligende regler og teknikker... Så kan du nemt tegne de mennesker du gerne vil om det så er fantasi, eventyr eller almindelig modetegning.

Det er vigtigt at kende de grundlæggende regler fordi når vi senere hen bryder reglerne fuldstændig og lader vores fantasi tage over... så er der stadigvæk nogle regler som vi ikke helt kan slippe.
- Så det gør det nemmere at bevæge sig ind i fantasiens verden og komme ud med et succesfuldt resultat,- hvis man altså kender den grundlæggende regler.  

Kursuset henvender sig til både øvet og uøvet,- alle kan lære at tegne mennesker. Samt så hjælper jeg altid minde kursister på det niveau de befinder sig på, så alle får noget ud af undervisningen.

Små hold. max 10 deltagere. 

Kursus er d. 7 og 8 marts. : Sorøvej 482 - 4700 Næstved.  pris kr. 950,- pr dag.
tilmelding til modul 1. online klik her: https://billetto.dk/e/tegnekursus-modul-1-naestved-billetter-411298/

Kursus er d. 21 og 22 marts. : Kiplings Alle 42 - 2860 Søborg. (600 m fra Vangede station)  pris kr. 950,- pr dag.
tilmelding til modul 1. online klik her: https://billetto.dk/e/tegnekursus-modul-1-soborg-vangede-billetter-410438/

 

 

 Modul 2

Et 2-dags kursus hvor vi arbejder med grundformen og laver vores egne fantasi eller eventyrs figurer. Du lære hvordan man søger ideer i fantasiens verden og hvordan du kan søge inspiration i virkeligheden verden. Vi arbejder intenst med blyantstregen i jeres tegninger - så i kommer så tæt som muligt til det udtryk i ønsker.  

- For at kunne deltage i kursuset,- så skal du havde deltaget i modul 1 eller du skal kunne tegne mennesker.

Næste kursus er 

tilmelding til modul 2. online klik her:

 

 

Modul 3

Et 2-dags kursus i menneskets hovedform. Vi skal lære en grundform af kende og lege med de forskellige ansigtsudtryk,- samt kigger vi på forskellige positioner og vinkler.

Hvor sidder øjnene egenligt og hvor sidder næsen, ørene og munden og hvor meget at hovedet kan vi overhovedet bevæge.
- det er vigtigt at kende de grundlæggende regler for hvordan et menneskehoved ser ud og hvordan det kan bevæge sig inden man kaster sig ind i fantasiens verden.

Kursuset henvender sig til både øvet og uøvet,- alle kan lære at tegne mennesker. Samt så hjælper jeg altid minde kursister på det niveau de befinder sig på, så alle får noget ud af undervisningen.  

Næste kursus er 

tilmelding til modul 3. online klik her:

 

 

 

Modul 4

Et 2-dags kursus hvor vi arbejder med grundformen og laver vores eget fantasi hoved... med det helt rigtige udtryk og fantasi. Jeg lære dig at gå på opdagelse i fantasiens verden og hvordan du søger inspiration i virkelighedens verden. Vi arbejder meget på blyantstregen i din tegning,- så vi kommer så tæt som muligt på det resultat du ønsker for din tegning.

- For at kunne deltage i kursuset,- så skal du havde deltaget i modul 3 eller du skal kunne menneske hovedet.

Næste kursus er

 

 

 

 

Modul 5

Et 2 dags kursus i farvelære. Vi kigger på Komplementærfarver m.v. og bevæger os rundt i Goethes farvelære og går f.eks på opdagelse i hvorfor den samme farve kan ændre sig fra kunstværk til kunstværk. Vi arbejder med tuscher på holdet,- men den viden du får kan du også bruge til når du maler dine malerier hjemme. Du tegner din egen tegning og farvelægger den. 

Du bestemmer selv hvilken tegning du vil tegne og farvelægge,- derfor er der ingen krav for at kunne deltage i dette kursus.

Næste kursus er 

tilmelding til modul 5. online klik her:

 

Hvis du samler 6 tegne kammerater hjemme hos dig selv,- så kommer jeg gerne til jer og underviser. Du skal selvfølgelig have pladsen til det og som sagt mindst plads til 6 deltagere. Prisen er den samme kr. 950,- pr. deltager pr. dag. 

 

Se video på youtube. klik på foto: