Open menu

Clairvoyant Uddannelsen 

 

Velkommen til clairvoyant uddannelsen.

Clairvoyant uddannelsen løber over 12 moduler fordelt henover cirka et år. Hvert eneste modul er på 2 dage. Fra klokken 10 til klokken 16 begge dage. Og de 2 dage ligger altid i weekenden.

På uddannelsen lærer vi os selv at kende. Vi går dybt i Vores spirituelle evner og finder ud af, hvordan alting hænger sammen. Hvad det er, at vi kan. Og hvorfor vi kan det?

Vi bruger meget tid på at gå i dybden med os selv. I Vores egen personlige udvikling. Og fjerner eventuelle blokeringer. Både fra tidligere liv og fra nuværende liv, som kan hindre eller blokere... for din vej ... ikke kun som spirituel vejleder... men i hele dit liv og i alt hvad du fortager dig. Du bliver åbnet op og bliver flyttet til et helt andet niveau.

Menneskelig adfærd og livets store mening er to emner som Vi går dybt i.. Fordi Det er vigtigt, at vi som spirituelle vejleder, kan guide og vejlede andre hen imod lyset og til et bedre liv. Det er vigtigt, at vi lærer at stå i hjertet, og se alting herfra med et kærligt perspektiv. Så vi ikke kun selv får et bedre liv. Men at vi rent faktisk kan guide og hjælpe andre, ud fra de budskaber, vi modtager for den åndelige verden. Så Vi er sikre på, at de mennesker som har søgt Vores hjælp. Også har fået den....I dyb kærlighed og medfølelse.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, hvor både jeg selv og en censor vil være til stede.

Hvis du mener, at ovennævnte uddannelse er noget for dig, så book en tid til en optagelse-sitting. En optagelse-sitting er en clairvoyance, hvor der bliver stillet skarpt på dine spirituelle evner… på dine muligheder og på dit potentiale i arbejdet med den åndelige verden.

Ønsker du at vide mere ... så kontakt mig endelig på tlf. 29903377.

 

Forventet start dato maj 2022
Uddannelse sted: Storkøbenhavn

 

 

Medieskabs uddannelsen løber over 5 moduler... Info om uddannelsen er på vej...

 

 

Bestil en clairvoyance her...   👇

 

 

Clairvoyance   Afdødekontakt   Sjælerejser   KlarsynsAften   Uddannelse   Meditation