Guidet healings meditation 

 

En guidet healings meditation er en meget personlig meditation. Det forgår på den måde at jeg via guides, healings mestrer og meditations mestre fra den åndelige verden, bliver guidet og styrtet igennem hele meditationen. Dvs.... at jeg får besked om hvad jeg skal sige og hvad jeg skal gøre, med det ene formål - at du får den bedste meditation overhovedet. Meditationen bliver på den måde meget personlig,- .... skræddersyet lige præcis til dig og er derfor meget effektiv. Hvis du ønsker at udvikle dig og ønsker at slippe af med alt det der forhindre dig i at leve livet fuldt ud.... så er meditation vejen frem og en personlig meditation som har fokus på dig, din udvikling er en hurtig vej til healing,- en genvej til at finde hjem til dig selv og herfra begynde at opnå det du ønsker af livet.  

Meditationen bliver optaget på en lyd fil,- så det er muligt for dig at høre den igen og igen. Jeg anbefaler at du som minimum høre meditationen en gang om dagen. Hvis du starter din dag med en meditation,- så vil du kunne nyde godt af effekten af den - resten af dagen. En meditation kan vare alt fra 20 minutter til 40 minutter - det er meget forskelligt fra person til person. 

Du kan bruge meditationen, så længe du føler at det giver mening for dig. Hvis du på et tidspunkt ikke føler at du får så meget ud af den mere,- så er det tid til at få lavet en ny meditation.  
- Ønsker du yderligere information så er du velkommen til at kontakte mig via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 29903377. 

Kh. Kathrin

Book tid online her: 

 

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.