Klarsyns arrangement

- med afdødekontakt & Clairvoyante beskeder.

 

Inviter dine kollegaer, venner og familie til en spændende og hyggelig klarsyns aften hjemme hos dig selv, - i dit firma eller i min kunstvogn her i Næstved.

Formålet med en afdøde kontakt er at etablere en kærlig kontakt imellem afdøde og nulevende.
Jeg ser kontakten imellem afdøde og nulevende som meget vigtig, oftets er det lige det der skal til, for at nulevende kan genfinde sig selv og livsglæden i sit liv, hvor sorgen og savnet mere bliver et udtryk for en dyb kærlighed til afdøde og ikke en smerte som hindre de næste skridt på livets vej. Undervejs i arrangementet vil jeg også give clairvoyante beskeder til publikum.

Selve Klarsyns arrangementet kan variere meget fra sted til sted, men en ting er tilfælles og det er at jeg vil både bruge tid på afdøde kontakt og clairvoyante beskeder til publikum. Jeg vurdere på stedet hvad der er brug for, - for at opretholde et så højt energi niveau i rummet som overhoved muligt, så derfor er der ikke en overordnet plan... jeg følger med i nuet og ser hvad der dukker op der.  

Priser og deltagerer:

Et klarsyns arrangementet på 2 time for 10 personer eller derunder koster kr. 1500,-.
- kr. 150,- pr. deltager ud over de 10 personer

For arrangementer på Fyn og i Jylland er det et transport tillæg på kr. 450,-

Alt hvad der skal til af forplejning til dine gæster på sådanne en aften står du selv for. Men en kande vand og nogle glas plejer at være nok. 
Det er vigtigt at alle dine gæster inkl. dig selv, kan sidde ned i en stol eller lin. 

Arrangementet skal betales ved bestilling.

Hvis arrangement bliver aflyst, tilbage betales pengene, hvis det sker senest 24 timer før aftale tidspunktet. Ved senere afmelding betales fuld pris.

En klarsyns aften/dag kan ikke bookes online, men skal bookes direkte hos Kathrin på tlf. nr. 29903377 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Et lille video klip fra en klarsyns aften,- klik her:

https://www.facebook.com/kathcoco.dk/videos/333691710588080/