Open menu

Reinkarnation

Guidet sjælerejse....

 

Vi har allesammen levet før..... Vi har allesammen levet mange gange før. Og i hvert eneste liv, som vi har haft ......har vi begået rigtig mange fejl. Vi har været oplevelser igennem, som vi gerne ville have været foruden. Oplevelser, som trækker lange tråde til dit nuværende liv. En sjælerejse tilbage i tiden, kan fortælle hvordan alting er forbundet med dit nuværende liv. Du får et større indblik, og en større forståelse af... hvorfor dit nuværende liv..... er som det er. Og du får en indsigt i, hvordan du kan ændre alting fremadrettet. Så dit nuværende liv bliver lettere... Mere lyst og mere kærligt.

Rigtig meget af det, vi oplever i dette liv. Det handler om karma. Det vil sige, det stammer fra tidligere liv. Der kan være mange relationer i det her liv. Som du har haft mødt før i tidligere liv. Derfor kan en sjælerejse give en større forståelse af... at alting, er som alting er.

En sjælerejse tilbage i tiden kan give dig en dyb ro og forståelse.... og ikke mindst en medfølelse for dig selv.

 

Man kan også vælge at tage en sjælerejse tilbage i tiden, bare fordi man er nysgerrig. Måske man bare synes at det er spændende.... at kigge lidt bagud 

 

En tredje årsag kan være du i det her liv oplever at du genkender steder. Eller du møder mennesker på din vej, som du overhovedet ikke kender, men som du alligevel, dybt inde ved at du kender.  Eller andre sjove finurlige ting, som kan opstå i dit nuværende liv. Oplevelser som har givet dig stof til eftertanke og givet dig lyst til at kigge dybere i.

 

Uanset hvad så er en sjælerejse tilbage i tiden altid. Interessant og fantastisk, Oplevelsesrig og informationsrig. En rejse vi alle sammen bør tage mindst en gang i livet.

 

Book Tid via terapeut booking... klik her.... 👇

 

 

Clairvoyance   Afdødekontakt   Sjælerejser   KlarsynsAften   Uddannelse   Meditation