Telefon Afdøde Kontakt

Telefon Afdøde Kontakt er ligesom almindelig Afdøde Kontakt, det forgår bare over telefonen eller facetime og skal betales allerede ved bookning.
Når du booker en telefon Afdøde Kontakt online vil du kort tid efter modtage en anmodning om betaling via mobile-pay på det telefonnummer du har registreret ved tilmelding. Ønsker du at betale på anden måde, så skriv direkte til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi kan lave en aftale. 
Jeg ringer dig op... på den dag og det tidspunkt du har booket. Det eneste du skal, - er at side klar ved telefonen.

Afbud meddeles senest 24 timer før, på telefon: 29903377 og beløbet vil blive tilbage betalt.
Ved senere afmelding betales fuld pris.

 

Formålet med en afdøde kontakt er at etablere en kærlig kontakt imellem afdøde og nulevende.

Jeg ser kontakten imellem afdøde og nulevende som meget vigtig, oftets er det lige det der skal til, for at nulevende kan genfinde sig selv og livsglæden i sit liv, hvor sorgen og savnet mere bliver et udtryk for en dyb kærlighed til afdøde og ikke en smerte som hindre de næste skridt på livets vej.

Går du med et ønske om at få kontakt til en eller flere af dine afdøde, så er det muligvis fordi der ligger nogle beskeder og venter på dig.

Når jeg laver afdøde kontakt så starter jeg med at beskrive afdøde indtil du genkender ham eller hende. Herefter går jeg over til besked eller budskab fra afdøde til dig, samt vil du få muligheden for at stille spørgsmål til afdøde, hvis du har nogen. 

Det er forskelligt hvor mange afdøde jeg kommer i kontakt med på en session, fordi det er lidt forskelligt hvor lang tid en afdøde kontakt tager. Nogen har et kort budskab og andre et mere dybsindigt budskab. Og da det kun er os to der er til stede ved kontakten, så kan budskaberne godt blive mere personlige.

Selvom at jeg ikke kan garantere en kontakt til en bestemt afdød, da den åndelige verden, ligesom jorden har en fri vilje og andre ting at tage sig til. Så er det muligt at jeg kan søge efter at få kontakt til en bestemt afdød via et navn og relation.  

Jeg har 100 % tavshedspligt.

Afdøde Kontakt 50 minutter:
Pris kr. 900,-  

Afdøde Kontakt 30 minutter: 
Pris kr. 550,-

 

Bestil tid online her: 

Eller bestil tid via tlf. 29903377 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.