Telefon Clairvoyance 

Telefon Clairvoyance er ligesom almindelig Clairvoyance, det forgår bare over telefonen og skal betales allerede ved bookning.
Når du booker en telefon clairvoyance online vil du kort tid efter modtage en anmodning om betaling via mobile-pay på det telefonnummer du har registreret ved tilmelding. Ønsker du at betale på anden måde, så skriv direkte til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi kan lave en aftale. 
Jeg ringer dig op... på den dag og det tidspunkt du har booket. Det eneste du skal, - er at side klar ved telefonen.

 

 

Telefon Clairvoyance Hjem til dig selv.

Som Clairvoyant kan jeg se dit sande JEG... jeg kan se hvem du i virkeligheden er og hvad din mission her på jorden er.

Under hele vores barndom er vi jo blevet opdraget på og nogen så meget at de er kommet mile langt væk fra deres sande essens. De er i virkeligheden ikke dem selv,- men en kopi af deres forældre eller bare blevet det barn som mor og far bestemte at de skulle være. Nogen mennesker lever hele deres liv på disse vilkår og andre vågner op i en erkendelse af at de i virkeligheden ikke ved hvem de selv er.

Som Clairvoyant rådgiver går jeg ind og ser på din fortid, som både kan være dit nuværende liv og tidligere liv. Jeg ser på de udfordringer der måtte ligge der og hvilke mulige blokeringer det har ført med sig i dit privatliv og arbejdsliv, som det er lige nu. Jeg giver dig råd og vejledning og værktøjer til at fjerne dine blokeringer, så du har mulighed for at leve et mere frit liv og tættere på dit sande JEG. Jeg fortæller dig om fremtidens muligheder og om dit sande potentiale.

Nogen mennesker oplever også trauma i deres liv og måske deres liv synker helt i grus i depression eller aggression. Jeg har mulighed for via min kontakt til den åndelige verden at belyse problemet og komme med råd og vejledning og værktøjer. Med depression og aggression inde under huden...så er du på afveje ... jeg udstyre dig med en "lygte", så du kan begynde at tage de første skrit på vej hjem til dig selv igen.
- i særlige tilfælde anbefaler og tilbyder jeg også Clairvoyant rådgivende samtale terapi med Healing.

Jeg har 100 % tavshedspligt.

 

Et klip fra en telefonclairvoyance kan ses på YouTube. klik på foto: 

 

 

Clairvoyance 50 minutter:
De første ca. 40 minutter af clairvoyancen bruger jeg på at videre give de beskeder den åndelige verden har til dig og de sidste 10 minutter bruger vi på evaluering og på evt. spørgsmål som du ønsker at den åndelige verden skal svare på. Pris kr. 900,-  (betales forud)

 

Clairvoyance 30 minutter: 
De første ca. 20 minutter af clairvoyancen bruger jeg på at videre give de beskeder den åndelige verden har til dig og de sidste 10 minutter bruger vi på evaluering og på evt. spørgsmål som du ønsker at den åndelige verden skal svare på. Pris kr. 550,- (betales forud)

Afbud meddeles senest 24 timer før, på telefon: 29903377 og du vil få tilbage betalt dine penge.
Ved senere afmelding betales fuld pris.

 

Bestil tid online her:

 

Eller kontakt Kathrin på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon nr. 29903377.