d. 7. januar 2018

 

TOBIAS-SKOLEN NEJ TAK!

Hej,- Mit navn er Kathrin og det er mig der ejer denne hjemmeside KathCoco.dk.

Jeg har været studerende på Tobias-Skolen i Kirke Hyllinge og har efterfølgende valgt bruge min ytringsfrihed til at fortælle andre, hvad jeg er blevet udsat for og hvad jeg har været vidne til på denne skole.


Tobias-Skolen er en spirituel psykoterapeut skole, de kalder sig for en Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut uddannelse. De holder til på Polaris centeret i Kirke Hyllinge på Sjælland og i Hadsten i Jylland.

 

Læs mere nedenfor...

 

 

 

Pas på dine penge og pas på din sjæl ❤️

 

 

Tobias-Skolen reklamerer at det er en spirrituel skole og samtidig insisterer skoleleder/ejer på at beholde mine penge for 2. skoleår kr. 27000,- efter kun 5 timers undervisning, hvor jeg føler at jeg blev udsatte for et groft psykisk overgreb af Lederen selv. Oplevelsen var så voldsom at jeg kørte fra skolen med dødstanker! For mig af se så viste Lederen kraftige tegn på manglende faglig viden og ansvarlighed... hvilke selvfølgelig medfører at jeg ikke længere tør at deltage i undervisningen på skolen. 
Jeg føler at det er grådighed at skolen vælger at beholde mine penge efter kun 5 timers undervisning og grådighed er ikke en del at de spirituelle værdier og love. De spirituelle love og værdier er bygget på kærlighed, retfærdighed, ærlighed og en accept af andre mennesker og af deres vej i livet.

Det var netop fordi at skolen giver udtryk for at det er en spirrituel skole at jeg valgte den, da jeg på daværende tidspunkt vidste at jeg havde kraftige spirituelle evner, men ikke vidste hvad det betød og hvor meget det egentligt påvirkede mig i mit liv. Men jeg føler ikke at leder/underviseren har nogen viden om spirrituelle evner, hvilke overrasker mig meget da det jo er en spirituel skole og og jeg føler heller ikke at lederen/underviseren selv har nogen spirituelle evner. Jeg har på ingen måde følt mig støttet igennem mit forløb på skolen. Jeg føler hverken at jeg er blevet støttet i at være mig eller anerkendt og støttet op omkring mine spirituelle evner.  

Lederen af skolen siger at hun kan stå i hjertet og se sine elever fra hjertet. Men det at stå i hjertet og se andre menneskers sande sjæl er en dyb spirituel evne en evne jeg føler lederen mangler. Jeg føler at Leder/underviseren ser på mig ud fra sit eget liv og sine egne erfaringer og føler at hun projekterer sit eget liv og sine egne udfordringer ud på mig og det har presset mig igennem ubehagelige og unødige processer i voldsom smerte! I følge den spirituelle lov- så skal vi jo netop ikke presse vores vilje og processer igennem... vi skal bare følge med og så kommer processerne helt naturligt og de kommer først når vi er klar til dem.   

Desværre er det sådan i Danmark at alle kan starte deres egen skole… der er ingen krav fra myndighedernes side og der er ingen opsyn. Skolen er medlem af en forening FadP. Men foreningen er værdiløs… den hjælper kun betalende medlemmer, så foreningen fungerer som en slags fagforening for Tobias-skolen og alle de andre medlemmer de har. Som forbruger er foreningen værdiløs! Så det gælder om at se sig godt for, hvis man ønsker en uddannelse via de private skoler… de kan være en enkelt mands værk.

Der findes rigtig mange spirituelle mennesker som er særligt sensitive og Tobias-skolen henvender sig direkte til spirituelle mennesker ved at kalde deres skole for spirituel. Men jeg føler ikke at Tobias-skolen anerkender det at være særlig sensitive, jeg har f.eks ikke modtaget en test og føler  på ingen måde at jeg er blevet accepteret og respekteret for at være særlig sensitiv. Leder/underviser har udtalt at hun ikke mener at det at være særlig sensitiv kan være medfødt. Jeg har set særlige sensitive mennesker, som jeg føler er blivet ført igennem smertefulde processer pga. deres særlige sensitive reaktioner, så som reaktioner på høje lyde.  

Da jeg startede på Tobias-Skolen havde jeg meget modstand i min krop. Faktisk var det så slemt at jeg blev handlingslammet og kun kunne ligge ned på sofaen…. Jeg blev fuldstændig drænet for energi! Men alligevel startede jeg på skolen… jeg havde et brændende ønske om at lære mine spirrituelle evner af kende og få styr på den angst som jeg var SÅ træt af og som havde styret og begrænset mig i hele mit liv.

På første modul bliver jeg undervist i at hvis man mærker modstand for skolen, så er det fordi dit ego ikke ønsker at udvikle sig, fordi egoet så vil miste magten over dig i dit liv. Jeg føler at det er en meget manipulerende udtalelse at komme med og i direkte strid med den spirrituelle lov, som jo netop siger at man ALTID skal lytte til sig selv. Men da jeg ikke vidste bedre på daværende tidspunkt, tog jeg skolens udtalelse for gode vare og gik derefter imod mine egne overbevisninger, følelser og indre modstand. Jeg føler at jeg i et helt år blevet dybt manipuleret og har været udsat for mange grænseskridende oplevelser, - samt været vidne til mangt og meget. 

Jeg føler at skolen og skolelederen havde frataget mig mine egne holdninger og meninger,... og at jeg på ingen måde er blevet hørt af leder/underviser. Jeg føler at jeg har været udsat for dyb manipulation og at jeg har været medlem af en sekt.  

Jeg er sidenhen blevet uddannet Clairvoyant og Medie hos Marzcia Techau og har her fået anerkendt mine spirrituelle evner, samt har jeg set hvad det vil sige at stå i hjertet og se et andet menneske fra hjertet… for det mester Marzcia til UG!

Hos Marzcia lærte jeg mine evner at kende, samt lærte jeg at min medfødte angst ikke er grundet min opvækst som Tobias-skolen så kraftigt insisterer på at den er. Min angst er en stor del af mine spirrituelle evner. Jeg kan mærke andre menneskers følelser og jeg kan mærke åndelig aktivitet… jeg mærker det så kraftigt at det føles som angst.

Angsten som har været en belastning og begrænsning for mig i hele mit liv, viser sig at være den største gave nogensinde!

Jeg føler at jeg har spildt meget tid og rigtig mange penge på Tobias-skolen og kan kun råde dig til at tænke dig godt om inden du starter på skolen. 
- Uanset hvilken skole du starter på så betal aldrig en faktura hvor der står at betalingen er bindende, for når du har betalt så kan underviseren/ejer/leder gøre med dig hvad de vil.... et psykisk overgreb kan være rigtigt svært at bevise i retten... jeg har selv forsøgt og forsøger stadigvæk, da jeg lige har anket dommen til landsretten. Men jeg kender flere andre der også har forsøgt at gå rettens vej, uden at det lykkes, fordi det er så pokkers svært at bevise. Så mit råd til dig er at, hvis du starter på en privat uddannelse, så insistere på at du kun vil betale for et enkelt modul af gangen..... fra gang til gang og uden binding. Det giver dig frihed til at vælge skolen fra, hvis du ikke bliver behandlet ordentligt og uden at du mister de store penge beløb. 
Efter jeg har lavet dette oplag er jeg blevet blevet kontaktet af flere som har haft ligne oplevelser med overgreb og som også har mistet rigtigt mange penge. Hvis skolen siger nej til dine betalings vilkår... så er det måske fordi det ikke er meningen at du skal gå på den skole. 

Mit råd til dig er: Pas på dig selv, din sjæl og dine penge ❤️ Lyt ALTID til din tvivl og gå derhen hvor du føler dig sikker! Og vær altid tro mod dig selv og dine følelser.

Kærlig hilsen Kathrin

 

 

 

KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.     KathCoco.dk.    KathCoco.dk.    KathCoco.dk.     KathCoco.dk.