Bevidst Udvikling

Bevidst Udvikling Både for Par og Enlige


Clairvoyant Coaching er for dig/jer der er klar til at udvikle dig bevidst...
Dvs. at du/i vil arbejde bevidst med dig selv.


Jeg underviser dig i den højre mening... og fortæller hvorfor alting er som det er, og hvordan du/i kan navigere i livet så du/i  opnå størst mulig frihed, kærlighed, glæde og lykke.

Jeg belyser de områder i dit/jeres liv hvor du/i er styret af egoet, og giver dig/jer redskaberne til at ændre det der skal ændres... så du/i bliver fri... 


Når vi bliver opmærksomme på egoets adfærd både i os selv og i andre, så kan vi ændre verden omkring os selv... blot ved ved at ændre os selv.


Alting har en mening... intet er tilfældigt... Når du/i opdager at dette er sandt,- så vil du/i udvikle dig/jer med hastige skridt.


Vores Jordiske Liv


Vores jordiske liv betyder noget... 

Vi er her for at udvikle os og derfor er livet ikke altid nemt.

Men hvis vi begynder at se livet igennem andre briller... så bliver det ikke kun nemmere ... men også mere sjov og mere som en leg.


Vi er her på jorden for at skille os af med vores ego... samtidig med at vi skal finde hjem til os selv i kærlighed til os selv og universet.


Når vi har opnået at sige fravel til vores ego på alle planer... så bliver vi ikke længere genfødt.

Egoet


Egoet er ophobet energi fra både tidligere og fra nuværende liv... energier fra tidligere oplevelser som har forsaget at vi har udviklet en bestemt adfærd eller reaktion i forskellige situationer. Eller at vi f.eks. bliver ved med at tiltrække en bestemt adfærd fra andre.


Kære Kathrin

Det er mig (og os) der takker for dig.

Jeg er utrolig glad for den dybde/højde/bevidsthed jeg har fået i processen om vores samspil - og egoets allestedsnærværende indtrængen.

Det er på én gang en fantastisk og mega hård proces - og jeg glæder mig til at suge al personlige og par-forholdsmæssige læring ud af det.

Det bliver godt.

Glæder mig til at se dig igen

Dejlig aften herfra.

Med kærlig hilsen

Thobias

Thobias

Kathrin Coco Hansen


Galleri Light House

Jyllingevej 64c - 2720 Vanløse