Guidet Healings Meditationer Online


- Køb din meditation i webshoppen og hør den hjemme hos dig selv

IndreBarn Healings Meditation

Placebo.1. Meditation


Du kan ikke ændre verden med dine tankers kraft, men du kan ændre din egen verden i verden, ved at ændre dine overbevisninger via tankens kraft, og endda helbrede dig selv.


Denne meditation henvender sig til dem der går med fysiske, psykiske og helbredsmæssige udfordringer, og som ønsker at helbrede sig selv via tankens kraft.


Meditationen er en dagligdags meditation, da det at skifte sind kræver træning og vedholdenhed hver eneste dag.

Det er din styrke og dine tankers kraft der skaber forandringen.


Hele meditationen vare i ca. 32 minutter

Dette er et lille klip af meditationen...

Hele meditationen kan købes for kr. 200,-.

Der er ingen tidsbegrænsning, den kan høres igen og igen.
TwinFlame Meditation


Her er vejen til den ultimative kærlighed… din TwinFlame

En TwinFlame er ikke det samme som en soulmate. Din TwinFlame er en del af dig selv, da i har sammen sjæleessens. Det er umuligt at gå direkte ind i et forhold med din TwinFlame, som man jo ellers normalt gør, i en normal soulmate kæreste relation.

Der er kun en vej til din TwinFlame, og det er igennem dig selv !


Derfor har jeg lavet denne meditation, som en hjælp til at guide dig dybt ind i dig selv, og finde det sted i dig selv, hvor du er lykkelig. Stedet er ikke et ukendt land for dig. Du har oplevede det mange gange før i dit liv allerede…  f.eks. hver gang du har følt dig elsket, tryg eller fredsfyldt.

Hver gang du tager en dyb indånding, eller hvis du er i direkte kontakt med naturen. Vil du kunne mærke stedet dybt inde i dig selv. Det er vigtigt at tage en beslutning om at du vil leve i overensstemmelse med dit sande jeg og give slip på omverdens krav til dig.

Det gamle ordsprog … “du er din egen lykkesmed” giver rigtig god mening her. For det er det der menes, når du skal finde din indre harmoni og lykke. Du skal ryde op! og skabe så meget lykke omkring dig, som du har mulighed for, ud fra de midler du har. Det betyder at du skal forlade negative energiver både i materielle ting og men også i relationer! Du skal gå væk fra alt det der gør dig ulykkelig!

Din TwinFlame er den største kærlighed du kan møde. Men det kræver viden for at kunne gå ind på vejen sammen med din TwinFlame. Da din TwinFlame er en del af dig, så er vejen kun åben hvis du elsker dig selv, passer på dig selv og lytter til dig selv og altid sørger for at være i kontakt med din indre lykke. Jo mere du elsker dig selv i harmoni med din indre lykke, jo mere vil du få vist kærligheden fra din TwinFlame.

Din TwinFlame spejler dig !

Hvis du ikke befinder dig i indre harmoni – så vil din TwinFlame spejle disharmonien både i din adfærd og dine inderste tanker og følelser, og på den måde bliver du gjort opmærksom på at du er på vej væk fra dig selv. Din TwinFlame kan mærke dig 100%. Derfor må du ændre dig selv for at ændre din TwinFlame. Hvis din TwinFlame er på vej væk fra dig, så er det fordi du er på vej væk fra dig selv!


Det hele forgår ubevidst… da det er styret af universet. Det er universet der skal bevilling TwinFlame forholdet. Så det er vigtigt at du i meditationen beder om hjælp fra universet, hvis du ønsker at gå denne vej TwinFlame vej. Og husk på at din TwinFlame spejler dig, så undgå at blive sur på din Twin Flame… men taknemmelig. Din TwinFlame viser dig vejen til din indre lykke og derfra vejen til din TwinFlame.


Som sagt så sker alting ubevidst og hvis du møder din TwinFlame uden denne viden, så vil i sikkert gå væk fra hinanden, i stedet for at at finde hinanden igennem jer selv. Fordi i jo spejler jeres inderste udfordringer eller uharmonisk adfærd. Men jeres kærlighed til hinanden stopper aldrig.


Twin Flame er noget ganske særligt og det er vigtigt at forstå at det jeg skriver her er sandt!!

Der er kæmpe forskel på de almindelige soulmate forhold, som vi jo alle sammen allerede kender alt for godt og et TwinFlame forhold.


Der er ingen vej til din TwinFlame, hvis du ikke vender hjem til dig selv, og begynder at skabe det liv for dig selv som gør dig glad og lykkelig. Kun derfra kan du møde din TwinFlame og opnå Twin Flame union af harmoni, lykke og evig kærlighed.


Spejlingen er kommet for at blive, også efter at du har mødt din Twinflame. Din TwinFlame spejder altid din disharmoni, så du kan vende tilbage til harmoni, det sker non stop. Til den dag hvor du mestre at stå i din egen indre harmoni. For din TwinFlame vil også altid spejle din harmoni og kærlighed… og det er det der er vejen til evig lykken og kærlighed i forholdet.
Det er det man kalder for en TwinFlame Harmoni Union.


Klip af meditation:

 

 

Kathrin Coco Hansen