Bevidst Udvikling i FællelsskabDet positive Livssyns Kursus 

Spirituelt KursusNår man vil udvikle sig bevidst... så vælger man at leve i overensstemmelse med sin egen sjæleenergi. Man bruger bevidst sin tid på at slippe det ego som blokerer vejen til sjælen.Grib lærdommen og slip smerten


Du er skaberen af dig selv og dit eget liv... men det betyder ikke at du er skyld i din egen ulykke.

Det betyder blot at du har din egen frie vilje til at have lige præcis den adfærd som du har lyst til at have... og som du vil være stolt af at have.

Livet handler om at samle din lærdom sammen... ta` den med dig og samtidig slippe fortidens smerte og begynde at tage ansvar i dit eget liv bevidst... så du bevidst giver dig selv alt det du har brug for.... og bevidst healer dine sår og indre børn... så du ikke længere bliver holdt nede... begrænset eller fanget i indre følelse eksplosioner pga. andres adfærd.

Livet handler om at finde hjem til den du i virkeligheden er... og om at finde kærligheden til dig selv og til universet

Det du lærer på Kursuset er:Deltag i 4 moduler af 2 dages undervisning i livets betydning og lær at læse livet så det bliver din medspiller og ikke din modstander.


På kursuset får du redskaberne til at finde vej hjem til den du i virkeligheden er ... og derfra vil du opnå en dyb kærlighed til dig selv i anderkendelse, og i glæde for at være den du ER.


Når du vælger at udvikle dig bevidst i samarbejde med universet... så bliver livet lettere og mere til en leg allerede fra første dag.


I det guddommelige univers ... tager du ansvar for dit eget liv og arbejder direkte med universet via dit livs fortællinger. I kærlighed og tillid.


Kursuset handler ikke om at gå ned i dybe traumatiske barndomssmerter... det handler om at give slip på alt det du har med dig og begynde at træde ind på vejen hvor du kan være og ER dig selv.


På kursuset vil du lære at se alle de gaver som ligger på din vej... og lærer at alt har en betydning. Når du har lært at forstå det og lært at forstå hvad det er universet vil sige til dig .... via alle de oplevelser du har i dit liv. Så vil du begynde at udvikle dig meget hurtigt og bevidst

Datoer for næste kursus:


14 & 15 jan 2023

4 & 5 marts 2023

6 & 7 maj 2023

24 & 25 juni 2023

alle dage kl. 10-16


Priser


Pris kr. 12.000,-

De 3000,- skal betales ved tilmelding og resterende senest d. 1 nov. 2022


Rate betaling

Det er muligt at betale i rater.

3000,- depositum ved tilmelding

samt kr. 2000,- pr. måned i 5 måneder.

Samlede pris for hele forløbet er kr. 13000,-

Galleri Light House


Clairvoyant uddannelsen foregår i de skønneste omgivelser i Vanløse.


Det er er et smukt og moderne hus med den skønneste gårdhave... tilbagetrukket fra vejen og i læ for larm og trafik. Der er gratis parkering. Samt er det også nemt at komme frem til stedet med bus, tog og metro.


Positiv Livssyns Kursus
v/Kathrin Coco Hansen


Galleri Light House

Jyllingevej 64c - 2720 Vanløse