Sjælerejser er en guidet healings meditations rejsePersonlig Sjælerejse


Jeg guider dig igennem et eventyr...

et eventyr som bliver kanaliseret direkte på stedet fra den åndelige verden
Sjælerejser tilbage i tiden


aktiverer dit 3 øje og giver dig adgang til glemt visdom og en dyb indsigt i hvem du i virkeligheden er. En berigende og interessant oplevelse. En gave til dig selv Penal Chakraet også kaldt pande chakraet og det 3. øje er i blåviolette farver.

Chakraet indeholder din visdom og refleksioner fra alle tidligere liv og fra dit nuværende liv.

Fra dit 3 øje kan du modtage klare billeder fra den åndelige verden.

Er dit Panal Chakra i balance så vil du helt sikkert have en rigtig god intuition, en klar vision og en god indsigt i hvem du er. Du har et helikopter blik og kan se alting fra flere vinkler. Samt vil du ha` kontakt til de kreative energier og du har en god fantasi.

Er dit Penal Chakra i ubalance så vil du ha` svært ved at se noget udover din egen situation. Din intuition vil være svækket og du vil have svært ved at går ud i verden med et åbent sind,- du vil hele tiden støde på dine egne begrænsninger. Kreativitet, fantasi og visualisering er svækket... og du har svært ved at fokuserer.

book en tid

Kanaliseret fra den åndelige verden


Jeg guider dig igennem et eventyr... et eventyr som bliver kanaliseret direkte på stedet fra den åndelige verden.Det er dine guides eller engle der guider dig på eventyr... fortalt igennem mig. Så du er i de bedste guddommelige hænder.

Universets ønske er at du skal få en større indsigt i hvem du er ... om vejen du går på, og om hvorfor alting er, som alting er i lige præcis dit liv.

Nogen gange går rejsen helt tilbage til tidligere liv og andre gange blot til nuværende liv. Men uanset hvor rejsen går hen, så kan du være sikker på at universet guider dig ud at den vigtigste vej for dig lige nu. Så det du oplever i sjælerejsen vil hjælpe, støtte og vejlede dig eller oplyse dig om skjulte potentialer og glemt visdom.

Alt er forbundet ... både vores nuværende liv og vores tidligere liv. Alt hvad vi går igennem af udfordringer, relationer og alle dem vi møder på vores vej og også dem vi vælger at dele vores liv med. Alt er forbundet på tværs af både tidligere liv og nuværende liv. Intet af det vi oplever er en tilfældighed og intet er ligegyldigt.

En sjælerejse er både indsigtsfuldt, interessant, spændende, magisk og samtidig meget kærligt og omsorgsfuldt.
Alle Sjælerejser indeholder en kraftig healing af hele din krop og sjæl.

Kathrin Coco Hansen


Galleri Light House

Jyllingevej 64c - 2720 Vanløse