Clairvoyante budskaber i både tegning og tekstEn perfekt gave til dig selv eller en af dem du holder af


Her på siden vises et eksempet på en sjæletegning med tekst.

Alle sjæletegninger er meget speciale

Både Tekst og tegning afspejler din sjæl

Din sjæl som jo er helt unik DIG


Titel: Børnenes Ambassadør


Du har en eminent evne til at skabe fuldstændig ro og harmoni rundt om dig. Jeg ser dig stå som et smukt kraftigt træ med rødder der strækker sig langt ind i jordens midte. Du står meget stærkt, og kan ikke væltes omkuld af selv den vildeste storm. Din dybe kontakt til moderjord skinner igennem dig, og kommer til udtryk i din egen moderlighed. Du er som en mor for alle børn, og ikke kun dine egne. Børn elsker dig helt umiddelbart,- fordi de kan mærke dit rolige nærværd og din store rummelighed. Du har den opfattelse at, børn skal være frie som fugle og have lov til at udfolde sig i fri leg og aktiviteter på deres helt egne præmisser. Samtidig har du mange ideer. Jeg ser en overflod af pakker i din trækrone,- som alle er et udtryk for ideer til både leg og udvikling. Så skulle der sidde et barn i fortvivlelse, over ikke at kunne finde på noget,- så er du klar, og har en spændende aktivitet, som du lige triller ud af ærmet og pakker ud. Jeg ser, at du har to meget fremtrædende sider. Den ene er, at du er god til at falde ind med naturen. Du er som den stille observatør eller det usynlige nærværd. Her udstråler du ro og harmoni for alle omkring dig, og optræder nærmest som en tryg og stabil platform, som giver andre frihed til at ture at være,- med en følelse af at der er nogen der passer på dem (dig).  Jeg ser, at du i denne position har et meget vågent øje og et øje på hver eneste finger,-  der er intet som slipper forbi, uden at du opdager det. Alt bliver vendt og drejet i dit hoved,-… nye ideer opstår som små pakker i din trækrone.

Den anden side af dig, ser jeg som taler eller en forgangsmand. Du fremlægger en plan, en ide ,- (”en pakke bliver foldet ud”) til smartere løsninger. Løsninger som alle sammen er skabt fra dit hjerte i forhåbning om at kunne skabe bedre liv for alle omkring dig.

Børn og familie har en stor betydning for dig. Hvis der er udfordringer her,- så ser jeg dig gå Forest i forsøget på at fikse det. Møder du mennesker på din vej som har svært ved at rumme børn, eller som ikke sætter deres børn i første række,- så går du i en slags indre modstand. Du forstå det ganske enkelt ikke! For dig er børn det vigtigste i verden og kommer før alt andet.

Når jeg kigger på din sande sjæleessens, så ser jeg dig komme gående stille og roligt… du tager et barn op på armen, som har brug for støtte og omsorg, og imens du giver barnet dette, så kigger du rundt på alle de andre børn, og finder frem til den næste der har brug for dig. Du har en kæmpe evne til at mærke hvordan børn har det og uden der udveksles et eneste ord imellem jer… så er du allerede i gang med at yde den omsorg, som barnet har brug for.

Du er som en slags Børne ambassadør her på  jorden. Du forstår dem og vil altid være på deres side og kæmpe for dem. Din største udfordring i livet er at forstå de mennesker - som ikke er som dig. Fordi det for dig er ...det eneste rigtige. 

Kathrin Coco Hansen


Galleri Light House

Jyllingevej 64c - 2720 Vanløse